HTML

Magyar HPC

hardcore tudományos blog a magyar HPC-ről és sok-sok okosságról és a digitális középkorról 2000 óta Ez nem a gyolcs közt volt, hanem külön összehajtva más helyen.

2011 (11) 2012 (3) 7m (8) ab initio (2) amiga (2) animgif (2) apple (3) armin (2) ascii (2) bash (2) berlin (2) budapest (3) castlevania (2) divat (3) dk (6) encfs (2) eye (2) fortran (2) google (2) hell (4) hpc (26) kazinczy (4) kritika (2) linux (2) magyarok (31) mix (8) norway (6) osx (37) pixel (2) ps3 (5) pug (2) python (6) rt (5) sgi (3) shell (6) skynet (3) ssh (3) suse (2) techno (5) trance (5) watson (2) zene (3) FELHŐ

20110112

Remete Szent Pál

Címkék: mars szentek 2011

Ottan azért, mint egymást láták, egymást megölelék és apolhaták (ápolgaták) nagy isteni szent szeretettel. És mikoron Úr Istennek hálát attanak vóna, leülének, és monda Szent Pál Szent Antalnak: “Íme, kit nagy fáraccsággal kerestél, ez megrotadandó testnek vénségét, az te vénséged el temeti. Íme, látod ez embert, ki hamar porrá lészen.” És mikoron ott édesdeden beszéllelének, azonkezben jeve egy holló hozzájok, és egy egész cipót hoza őnekik, és el méne. Ez kedég vala Istennek angyala. És monda Szent Pál: “Íme, én szerelmes atyámfia, az Úr Isten ebédet kildett minekünk. Íme, mely kegyes és irgalmas az Úr Isten: immáran hatvan esztendei vagyon, mi últa mindenkoron fél-fél cipót érdemlettem. De, íme, az te jeveteledre megketteztette Úr Isten az eledelt.” Azért hálát adván Úr Istennek azon leülének az kút vizének felette, és veteködés lén közötök, ki szegné meg az kinyeret. Szent Pál kényszeríti vala Szent Antalt, mondván: mert Úr Isten ő érette tette vóna az csodát. Szent Antal kedég viszon ellen, mert miért nagyobb és vénebb vóna, őneki kellene megszegni. Mikoron mind kettőnek kezébe vóna az cipó, ottan hason ketté valék, és kinek mind egy rész juta benne.

Elég nagy ügyet csinálnak ebből a kolonizációból, pedig nem lesz más választásunk. El kell menni megművelni a Marsot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhpc.blog.hu/api/trackback/id/tr962575586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása