HTML

Magyar HPC

hardcore tudományos blog a magyar HPC-ről és sok-sok okosságról és a digitális középkorról 2000 óta Ez nem a gyolcs közt volt, hanem külön összehajtva más helyen.

2011 (11) 2012 (3) 7m (8) ab initio (2) amiga (2) animgif (2) apple (3) armin (2) ascii (2) bash (2) berlin (2) budapest (3) castlevania (2) divat (3) dk (6) encfs (2) eye (2) fortran (2) google (2) hell (4) hpc (26) kazinczy (4) kritika (2) linux (2) magyarok (31) mix (8) norway (6) osx (37) pixel (2) ps3 (5) pug (2) python (6) rt (5) sgi (3) shell (6) skynet (3) ssh (3) suse (2) techno (5) trance (5) watson (2) zene (3) FELHŐ

20110216

Tökéletes mixek II.

Címkék: trance mix

Ki ne emlékezne a híres magyar zombie dj-re Sterbinszkyre? Pontosan 10 éve történt, hogy a szentlélek sugalmazására papírra vetette a következő szettet. Akkoriban az volt az általános vélekedés, hogy hárommal nem lehet kezdeni egy kapcsolatot, ezért nyugodtan hagyuk ki a szofi molesztált az elejéről és csapjunk a közepébe a kettesnél. Nem véletlen, hogy Szekeres Adrienn (6/7) Futok a c. száma a csúcsa az egésznek. Ezért a hatalmas zsenialitásért neki Kossuth-díj jár. (Logikailag egyébként a két lélek egy test (magyarul a szűz) következik utána.)

Human movement ft. Sophie Moleta - Love has come again
Threesome - Gobi
Jamie Winchester & Hrutka Róbert - It's my life
Gouryella - Tenshi
Barthezz - On the move
Ultra - Free
Szekeres Adrienn - Futok a szívem után
Svenson & Gielen - The beauty of silence
Michael van D vs. Dj Boombastic - Two souls one mind
Clint Fabian & Dj R. Kay - Horizon
Sfinx - Stylophorium
Dave 202 - Barracuda
Dj Robert & The Martinez br. - Dreaming about paprica
Cosmic gate - Melt to the ocean
Minimalistic - Struggle for pleasure
Delerium ft. Sarah McLachlan - Silence
Sterbinszky & Majestic - Move

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhpc.blog.hu/api/trackback/id/tr232635485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása