HTML

Magyar HPC

hardcore tudományos blog a magyar HPC-ről és sok-sok okosságról és a digitális középkorról 2000 óta Ez nem a gyolcs közt volt, hanem külön összehajtva más helyen.

2011 (11) 2012 (3) 7m (8) ab initio (2) amiga (2) animgif (2) apple (3) armin (2) ascii (2) bash (2) berlin (2) budapest (3) castlevania (2) divat (3) dk (6) encfs (2) eye (2) fortran (2) google (2) hell (4) hpc (26) kazinczy (4) kritika (2) linux (2) magyarok (31) mix (8) norway (6) osx (37) pixel (2) ps3 (5) pug (2) python (6) rt (5) sgi (3) shell (6) skynet (3) ssh (3) suse (2) techno (5) trance (5) watson (2) zene (3) FELHŐ

20110227

Szolgálati közlemény

Címkék: jézus skynet watson hpc

A watson egyelőre még nem a skynet, de hamarosan azzá válik. A HPC jelentése pedig high-performance computing, ezt csúcsszámítástechnikának fordítanám.

MacBook 4.1: Akkor a Lélek a pusztába vitte Jézust, hogy a sátán megkísértse. Negyven nap és negyven éjjel böjtölt, végül megéhezett. Odalépett hozzá a kísértő, és így szólt: "Ha Isten Fia vagy, mondd, hogy ezek a kövek változzanak kenyérré." Azt felelte: "Meg van írva: Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden tanítással is, amely az Isten szájából származik." Most a szent városba vitte a sátán, és a templom párkányára állította. "Ha Isten Fia vagy - mondta -, vesd le magad, hiszen írva van: Parancsot adott angyalainak, a kezükön hordoznak majd, nehogy kőbe üsd a lábad." Jézus így válaszolt: "Az is meg van írva: Ne kísértsd Uradat, Istenedet." Végül egy igen magas hegyre vitte a sátán, s felvonultatta szeme előtt a világ minden országát és dicsőségüket. "Ezt mind neked adom - mondta -, ha leborulva imádsz engem." Jézus elutasította: "Távozz sátán! Meg van írva: Uradat, Istenedet imádd, s csak neki szolgálj!" Erre otthagyta a sátán és angyalok jöttek a szolgálatára.

Az égből szózat hallatszott: Ez az én szeretett Fiam, akiben kedvem telik."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhpc.blog.hu/api/trackback/id/tr452680913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása