HTML

Magyar HPC

hardcore tudományos blog a magyar HPC-ről és sok-sok okosságról és a digitális középkorról 2000 óta Ez nem a gyolcs közt volt, hanem külön összehajtva más helyen.

2011 (11) 2012 (3) 7m (8) ab initio (2) amiga (2) animgif (2) apple (3) armin (2) ascii (2) bash (2) berlin (2) budapest (3) castlevania (2) divat (3) dk (6) encfs (2) eye (2) fortran (2) google (2) hell (4) hpc (26) kazinczy (4) kritika (2) linux (2) magyarok (31) mix (8) norway (6) osx (37) pixel (2) ps3 (5) pug (2) python (6) rt (5) sgi (3) shell (6) skynet (3) ssh (3) suse (2) techno (5) trance (5) watson (2) zene (3) FELHŐ

20110311

Az OS X tökéletes beállítása XI.

Címkék: osx delta

A világ egyik legfontosabb kérdése a terminál tökéletes beállításával foglalkozik. Világos, hogy a dobozból kivéve szénné van alázva a dolog. Persze, lehet kísérletezni a színekkel, de ez mit sem ér, ha a billentyűk nincsenek rendesen beállítva. A világon egyetlen helyen érzik a szívcsakra kiáradását. Ez pedig a KDE konzol. Általában ez másolódik, hol jól, hol rosszul. Természetesen az Apple termékekbe is csak egy lebutított verzió került. Ráadásul el is van állítva rendesen. Ezen fogunk most segíteni. Drága magyar barátaim, ebből is látható, hogy az internet terminálja a Google Chrome, csodálatos árukapcsolás. Nem véletlenül, bizony bukni fog a Terminal.app is, és a CMD-ENTER teljes képernyőre vált, ezért persze vannak akik fizetnek az Apple-nek. (sick!) Innen már csak egy út van, és az lefelé vezet. (utóirat: a Dictionary-t se kíméljétek!)

a terminál tökéletes beállítása

 

Δ-kód

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhpc.blog.hu/api/trackback/id/tr42703917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása