HTML

Magyar HPC

hardcore tudományos blog a magyar HPC-ről és sok-sok okosságról és a digitális középkorról 2000 óta Ez nem a gyolcs közt volt, hanem külön összehajtva más helyen.

2011 (11) 2012 (3) 7m (8) ab initio (2) amiga (2) animgif (2) apple (3) armin (2) ascii (2) bash (2) berlin (2) budapest (3) castlevania (2) divat (3) dk (6) encfs (2) eye (2) fortran (2) google (2) hell (4) hpc (26) kazinczy (4) kritika (2) linux (2) magyarok (31) mix (8) norway (6) osx (37) pixel (2) ps3 (5) pug (2) python (6) rt (5) sgi (3) shell (6) skynet (3) ssh (3) suse (2) techno (5) trance (5) watson (2) zene (3) FELHŐ

20110331

Ifjú Kazinczy IV.

Címkék: kazinczy say wigner

Hihetetlen, hogy a népi folklór miért nem ugrott még rá Szív Jobs szent szájára. Miszerint magyarul mindenkinek tudni kell, és ez annyira nem hülyeség, hogy Teller Ede is a megmondhatója. Szóval hihetetlen, hogy a mai napig nincs könyvtár api a say parancs magyarítására. Az a kérdés, hogy ha a mac mondja akkor az baj-e?

Hányszor menőbb OS X-ről gyalázni az aktuális kormányt, mint ordibátorról? Hányszor menőbben hangzik, és hányszor európaibb? Sokszor, ezért a továbbiakban bizony a mac-et is móresre, de legfőképpen magyarra fogjuk tanítani. Így lesz szép a világ és kerek. A lehetőségek határtalanok, ezért kérek minden értelmes magyar embert, hogy lépjen akcióba. Az első két szó kiejtését viszont tanítani kéne, ómagyarul van ugyanis.

say shit,paul,menu,ah,red star,white star,green star,ba
say mohch,kosh,kommonishta
say horthy,miklosh,a,yen,shok ah

 

sugárkövetés: ui. parasztvakítás (angolul: ray tracing)

kabinravasz: jelentése: fülkeforradalmár

diszklexiás: jelentése: botfülü lemezlovas a tilos pont hun

Az Irodalom Tanszék ebben a hónapban Wigner Jenő Hogyan lettem fizikus? c. művét ajánlja, sok szeretettel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mhpc.blog.hu/api/trackback/id/tr232642664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása